October 29, 2009

jom lunch


mcchicken set (medium)


aku adalah minum air tak habis kalo beli large. medium pon susah nak abes. tapi cuba bagi aku mineral water, sekejapan je habis.

lapar nasi la sebenarnya...! dah 3 hari tak makan nasi ni. opss...bukan diet k. tapi dah terlebih pulak rasanya ni. terlebih dengan western food aje... burger, mushroom soup for lunch, chic chop for dinner, dinner lasagna, lunch wit McD burger balik.

dalam tak sedar sume western ha aku bantai! memang la lapar kebulur nak mati. perut anak melayu tak kena sumbat dek nasi and sambal belacan memang krok krek krok krek manjang. western food kenyang nye kejap je. nak nasik jugak tahan lame kenyangnye kaannn??


0 LoveLoLLipop: