October 29, 2009

apa kena ni ha...??


makin lama rasa makin malas nak update2 ni... ade je bahan nak update, gambar pon ada snap2 jugak, tapi, malas nak transfer la pulak. any idea macam mane nak elakkan sifat pemalas ni?

oh yea... tomorrow, i'll submit my thesis. tapi belom dijilid punya la...draft final untuk pemeriksa. diorang periksa, bagi markah, then suruh kita edit yang mana kena, then baru pegi jilid.

so far dah siap. tinggal nak edit2 margin sikit and buat isi kandungan. (bangga ni... sebab rasa tak pernah siap kerja awal. paling kuat pon esok nak hantar, pagi esok jugak baru siap. haha!)

so, harini nak buat apa ye?? exam lambat lagi... viva pon next week... memang keras kematu la aku dok kat bilik ni. kau pandang aku, aku pandang kau kan laptop?

bye bye blog!


*tak sabar nak tunggu 10 Nov*

1 LoveLoLLipop:

BULLET said...

xnak malas senang jek...tido la...hehehehehe