October 16, 2009

kenapa lelaki tak pernah puas dengan satu? -part 2-


errmm... let me explain here.

sumpah serious aku tak tipu pon ape yang aku tulis dalam entry lepas. kalo korang ditempat aku pon sure sakit hati kan?? kalo setakat 2 aku boleh maafkan lagi. ni tiga (3) beb! tak tahan guwa.

A - suzuki skuter VS
B - honda EX5
C - yamaha LC

itu la sebenar2nya! gotcha...! sorry guys... ;)


si BF dah ada skuter kat rumah dia. tapi bila dia kena keje kat Melaka, he has to drive his car to Melaka. takkan nak usung skuter tu skali kot. skuter tu pon agak semput2 jugak la. so he decided to buy a new one there. supaya senang sket die nak g keje. katanya la... tak tau la kot2 lagi senang dia nak cari minah rempit ke sapa tau kan? hehe... ok takpe la alasan nak g keja senang. apa2 emergency kat sana nak g kedai ke beli barang ke senang if ada motor.

second part time raya aritu. elok aku balik aje dari Ipoh, ada sorang kawan dia tanya bout her new yamaha LC. time tu aku tak sampai his house pon lagik. sebab tu ai tak tau sebab tak nampak. i was shocked! ko keje Melaka, balik pon ujung2 minggu je kenapa nak ada satu motor lagi kat KL?? alasan sebab skuter kat bengkel. fine dear fine!

sekarang skuter dah siap repair pulak. kene rm800. dia kusut nak cari duit since he paid for EX5 & LC cash... aku taknak die amek skuter tu balik. membazir je kot nk ada banyak2 motor ni... kalo kua dating2 pon we ollss tak naik motor. aku tak suke sebab nanti rambut rosak. hahaahaha.. setakat from his house nak g mamak dekat2 lepak ke ok lagi la naek motor. aku suruh dia jual dia taknak sebab skuter tu hadiah pemberian arwah his dad. so takleh watpe. ;(

if dia dapat transfer balik KL nanti tak macam ade tiga motor yang boleh-guna-pakai plak kat rumah dia?? jual EX5 la B!


8 LoveLoLLipop:

Fadhlah said...

Ex5 pon best apa

bspotgurl said...

ler.. nak kena gigit telinge die nih.... ;) hihik

MYRAspberry said...

hehehe...jgn maraa aaa...

aNnys said...

dgn bangga nya aku delete previous komen,.MIRAAAAAAAA jahat tollll

n0n0n said...

seriyes....wakenabeb......!!!!!
cis.....

Anonymous said...

wakenabeb!!!

-nnana-

MYRAspberry said...

hahaha...sorry guys!!!

MisZ DeAnNa said...

cisssss..

rasa cam nk dush2 laaa..

hekhek