October 2, 2009

mira misaei misai2


hahaha... title entry tak bole blah...

LOL. back to the story.

aku dah balik K.L since Jumaat lepas lagi.
saja balik awal nak elak jem. ahaha. tak la.
aku balik awal pon sebab nak buat keja lab siket. tu pasal la awal.
kalo tak maybe aku datang sekali ngan mama and papa ari sabtu.
tu nanti aku buat entry laen ok.

Jumaat tu around 12pm dah jumpa si BF.
he said wanna go shopping. dia ajak aku laju je. tapi kalo aku ajak, hmm... kena tengok mood dia.



alamak, apesal ada misai2 ni... aku tak suke ok. nak g buat threading pon takde masa.
*erm, patut la ade orang panggil aku mira misaei, ala..mak sinchan punye name tu. sebab aku nye misai2 ni kot* -_-'

kening pon dah tebal takde curve2. tak bole jadik! harus aku buat threading tu jugak secepat mungkin!



apesal amek gambar tak pandang camera haa BF?? padahal die yang amek gambar tu sendiri. saje ar tu nak bajet hot. hahahaha...tak puas ati ngan BF sendiri kan.



apa2 pon, perut harus diisi dulu, baru hati gumbira... nak shopping pon hati sonaaannng!


1 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

shopping??? for deepavali yea? hihik.. mesti ade sale kan