October 28, 2009

Hatta's wedding


ok... finished about speedzone.. lets move on new story pulak...

tapi kene sambung sikit nak sebut psal genting permai ni... after event n post party, kitorang, i mean aku, tido around 7 am and then bangun dalam pukul 9.30... tak bole nak tido sangat, tak nyenyak pulak rasa. bangun2, golek2 depan tv.. oh ada tilam ye depan tv...

lepas tu suma orang pun bangun tapi takde sekor pon nak pergi mandi dulu. so suma tak mandi sampai ke pukul1 2 pm. sembang punya sembang tentang gelagat malam semalam. kau bahan aku. aku bahan kau. sambil tengok2 tv dan berguling2. ada jugak yang duduk di sofa n dining table.

pukul 12 baru sorang start mandi. pastu baru la ada pengikut. pukul 1.30, check-out! terus ke Ampang, hantar Yanie balik, then kami terus zass ke dewan hape tah kat PJ nak attend wedding Hatta one of si BF's friend. which is now dah jadi my friend la kannn.... kesian dia kami sampai lambat. around 3 baru sampai... lepas makan, amek gambar, layan band, then balik.


gambar muka penat tapi paksa jugak senyum. bukan Topet sorang je yang pakai sunglasses, ada lagi budak2 laen. nak cover mata lebam katanya. hahaha... wateva.

ai balik UKM terus nok lepas tu! penat, kepenatan, kecapekan... tido dari petang sampai ke malam kot... terbaek lah!


2 LoveLoLLipop:

Nor_Emylin said...

sonok nyer dia jejalan...jelesnyer...huhuhu

MYRAspberry said...

jalan2 dengan kepenatan. ;)