October 27, 2009

speedzone 09

as i said before, last week lagi dah cakap bout this. yes! a reward for myself sebab siapkan thesis awal. ;) alasan...padahal memang nak pergi, sebab tu paksa bagi siap thesis awal2. tapi paksa2 pon aku buat cemerlang ok. tak banyak yang perlu diedit.


speedzone tour 09 was held at Arena of Stars @ Genting. perancangan last minutes jugak ni... tix pon dibeli hari Jumaat. mula2, aku suruh Topet beli tix for me n Yanie saje, sebab ada gado2 ngan si BF, so malas nak hiraukan dia. tapi tengok2 dia pergi jugak.





so ini la our apartment. kami berlima je take-take-photo ni plus Azie the tukang amek gambar. sebab yang laen di rumah sebelah berpre-party. dengan vcd player, woofer, speaker kejadah nye sume diorang bawak. si BF jangan tanya la, dia jugak di rumah sebelah. time ni belom baek lagi kot.. dingin-dingin sedingin genting la. hahahahaha...





kami yang dalam pic ni gerak dulu. sebab yang laen masing2 tunggu kawan la, amek kawan la, patah balik amek tix dalam kereta la.. macam2 hal la.. ini pon dah pukul 10.30. tak ke sikit punya lambat since gate was open at 6pm. tapi kami mmg dah biasa lambat2, so mak redha je.

yanie-azie-achid-wati


cantik kaaannnn mata si Yanie tu? i mean the way dia pakai eyeliner tu.. geram jer!!! suruh dia buat, dia tak pandai buatkan kat orang pulak. pandai buat kat diri sendiri jer, so lagi sekali redha je... aku time ni dah macam feeling2 single dah tinggal tak cari jodoh baru jer kat sini. hahahaha...


i had so much fun that nite with my girls... MY GIRLS ok. not the BF. hahahaha.... they know how to cheer me up tambah2 si perempuan bernama Yanie ini... last jumpa dia pon time her open house aritu, tapi tu pon tak sempat bergosip. kali ni memang qadaa puas2 la gosip itu ini kan... balas dendam katenye....

time ni tengah tunggu Topet n Suzie sampai sebab tix diorang ada dengan kitorang. tu yang bersweater sebab sejuk. time tengah tunggu tepi jalan ni, kitorang dok melepak tepi kereta2 yang parking tepi jalan tu. and there is BMW and a hot guy! super hot wey... aku malas nak usha. tapi Yanie adalah bermain2 mata dengan mamat tu....sekali mamat tu nak blah la pulak, tapi sempat lagi senyum kat Yanie n Yanie pon balas senyum tu.

Me to Yanie: Bangang! lain kali senyum awal2 before dia masuk kereta. mana tau terus dapat jodoh ke...ni dah blah baru nak senyum.

tak pasal2 kena dengan aku... hehehehehe....


around 11 kitorang dah masuk dalam. memang ramai nak matik punya orang. kami tak turun langsung ke bawah sebab sangat pack. baek duduk kat kerusi2 tinggi sket, nampak stage DJ clear lagi. tak sesak sangat.


laser juga sangat cantik2 belaka. tapi takde pon tersnap yang cantik...


dah baek dah tu yang i pakai his sweater tu. mine dah tinggal dalam kereta yang Topet naek tu. bagi kat dia time dia amek tix.. tak tahan kot sejuk dia.. mula2 tak sejuk biasa2 je. pergi time new year dulu pon tak sejuk mana. tapi malam tu tiba2 hujan lebat gila, tu pasal la sejuk kot. memang dah tahap menggigil2 dah aku time tu. luckily dapat sweater ni.. kalo tak dapat pon takpe (nada jual mahal) sebab ada sumbat shawl dalam beg. tapi setakat shawl mane leh cover sejuk wey.


event habis at 3am. terus berjalan lambat2 pergi kereta yang super duper jaoh. penat kot nak melangkah. balik apartment, kami ada post party celebrate birthday Fuad!!! but got no pic. so malas nak cerita sebab takde pic kan...tapi tengok la jugak ikot mood kalo rajin ade la ye.


bye bye~

0 LoveLoLLipop: