October 13, 2009

ok ok...


aku tak kan tukar my blog's name... memang aku ada tanya aritu, tapi saja je tiba2 rasa nak tanya sebab nanti mesti ada orang argue kan.. nama MIRA, tapi poyo2 letak MYRA.

hahaha...lantak lah. aku dah terbiasa pulak dengan nama blog sekarang ni. plus, lagi senang nak pronounce kot. MY RASPBERRY... tapi motif utama adalah my name + raspberry. bukan bermaksud raspberry saya. ;)

hmm.... lagi satu, pic without border looks so boring kannn?? so i've decided untuk letak border balik di semua pics MYRAspberry. tapi yang dah lepas2 tu halalkan je ek??


1 LoveLoLLipop:

BULLET said...

baiklah.letak jek ape pun.kitorg bace gak nanti