October 1, 2009

skodeng!


haaa.... korang mesti suke kan entry2 macam ni... hahaha..
tak kan la aku nak letak entry skodeng orang tengah berak kot, tak pun orang tengah ehem ehemm kan... agak2 la.. =)

asek cite pasal raya je pon bosan jugak.
tuan punye blog ni nak menulis pon alahai, 'asek2 raya raya raya'

so kali ni nak cite pasal aku skodeng.
ari isnin aritu aku g class cam bese je la... tp terlambat sket, so dok belakang je la..
tengah2 bosan dengar lecturer tu cakap2, padahal die tak ajar pon, more too sembang2 pasal health je aku pon dengan bangga nye usha2 la keliling...
sambil dok usha2, tetibe Syak tunjuk aku ke satu arah.

then aku nampak ni...



terkekek2 kami gelak... hahahahahaha..
panjang pulak aku gelak.... ke korang tak nampak lagi ape aku nampak??
meh kite zoom sket.



ade sorang mamat ni uollss tengah tido sampai tenganga2 mulut die.
kalo tenganga statik takpe. ini tak.
die siap main kejap bukak kejap tutup lagi plak tu.
luas nya jangan cakap la... sepotong lemang muat kot aku sumbat.

kesian dia kan??? tapi sebab dia ni la kitorang tak mengantuk.
sebab asek gelak je. tee hee... ;)


4 LoveLoLLipop:

[z@ck] said...

ni bukan skodeng dah..paparazi! hahaha..

Nor_Emylin said...

oit mira....ni mesti tahap boring + ngantuk giler smpi wat keje skodeng2 ni..ko tak takut ke tibe2 mamat ni saman malu kat ko biler ko publish kat blog ni??? hahahha...ayo..tak tahu...tak tahu......kih kih kih

MYRAspberry said...

hehe.. muke die bluurr kot...
takpe2 insyaAllah die sendiri x kenal kot muke die sendiri tgh tido. hahaha

bspotgurl said...

memacamlaa