October 16, 2009

kenapa lelaki tak pernah puas dengan satu?


kenapa eh lelaki perangai macam ni?? ok sorry aku tak maksudkan kepada semua lelaki, tapi kenapa dia yang digelar lelaki berperangai macam ni?? memang sangat2 aku tak sangka.. depan cakap lemah lembut je, baek, jaga hati...konon setia pada yang satu la... tapi last2 bukan saje 2, tapi 3 sekali dalam satu masa! sapa tak geram kan??? kalo mane2 orang baek laki atau pompuan pon sure bengang.

dah lama jugak aku simpan menda ni, baru arini rasa nak terluahkan.

meh aku cerita. ok mula2 satu je kat KL, aku kenalkan sebagai A...tapi A ni sedikit 'lama' la... pastu 'dia' atau spesifik lagi si BF dah pindah ke Melaka untuk keja kat sana. FINE! he got a new one, B... aku pikir mungkin sebab dia kat melaka tak dapat jumpa yang A kat KL ni kan..or mungkin jugak sebab bosan dengan A ni. so bersabar lagi walaupun sedikit kecewa sebab aku antara orang yang terakhir tau. itu 4 bulan lepas punya cerita. tapi takde la sekarang aku baru tau. just nak cerita the whole story.

yang terbaru time raya aritu... panas lagi kannn. tak sampai sebulan kan. dia ada satu lagi, C! sapa tak geram. aku sampai KL from Ipoh baru aku tau kisah sebenar. tu pon one of his fren terlepas cakap. kenapa aku diperlakukan sebegitu?? yyyyy???


pls tell me why?


11 LoveLoLLipop:

MisZ DeAnNa said...

kene kt u kee..

haihhhh..

i pon mmg x paham yg owng2 yg pangai mcm ni..

tah ape yg dier nak tah..

x penah ckup ngn sowng..

hmmmm

Anonymous said...

mira...ini cerita psal nko n bf nko ker?aku lembab skit klu nak tka meneka ini...A lah,B lah,C lah...mcm math plak...

-nnana-

hudadida said...

mmg mereka sengal..
mereka disini adelah lelaki ok. =P

NiZaM said...

opss.. ni view from lelaki eh

sometimes.. perempuan a lil bit moody kan... so maybe nak lepaskan perasaan pada sumone else...

sometimes jugak.. ada A, B,dan C.. tapi yang satu jugak dia cari nanti either A, B, or C..

pandai-pandailah memikat hati dia.. :)

Daud Mili said...

buat malu tul laki yang buat macam tuh...aku bukan la baik sgt nak kata lelaki lain jek, tapi biler tgk member2 pun kadang2 pasang gak...tapi diorang nih pasang2 pun, diorang tetap nak yang satu...ntah,..tak tau kenapa,...aku memang tak setuju langsung ngan amalan diorang..tapi, nak tegur pun xbleh sgt, sbb dah macam kemestian plak tgk..haha...trend kot...

bspotgurl said...

Alah, biarkan si luncaii itu dgn labu-labunya okayyy.. not to worry... ramai lagi LELAKI di luar sana yg inginkan kamu

n0n0n said...

ayark...nape la lelaki je yg kne label?pompuan pn ade gak kn?seriyes tak puas ati ni....sepanjang aku duk kat shah alam ni,aku takde lak cari org lain walaupun supposely aku dah available nk cari org lain...aku tetap aku dan kenapa aku nk berubah hati sedangkan aku sayangkan dia lebih dari diri aku sendiri?huhuhu...aku penah jatuh sakit sbb ni...aku cuba utk jd terbaik dgn care and stay loyal to her but in the end i'm the one who got dumped...hahahaha...damn it...i hate to talk about this topic coz it hurts me inside out...

aNnys said...
This comment has been removed by the author.
MYRAspberry said...

hehehe.. thanx for the comments guys!

burt said...

tiba2 ase terpanggil bila baca entry u ni...urmmm for me la bila laki tu BTUL2 syg baru dia tak cari lain... trust me

MYRAspberry said...

burt: dah bace ke entry lepas entry ni?? hehehe... thanx for reading btw!