October 26, 2009

a call from supervisor


ermmm.... nak buat entry ape ye hari ni??? oh yes... pasal weekend nanti entry lain ye.. still penat merewardkan diri weekend lepas. malas nak cerita2 lagi. korang bole tunggu kan??? ala, esok je kuar la entry weekend tu. *tp tak janji* hehe...

haa... aritu hari Jumaat aku ngan Syak pergi ke rumah supervisor thesis kitorang. dia janji nak tunggu kat bilik dia kat UKM, tapi janji tinggal janji. so kitorang nak hantar thesis suroh dia cek time weekend, terpaksala terjah rumah dia. naseb baek tau rumah taw...

we ollss penah pergi rumah dia, so tau la. sampai2 ada bini dia dok kat halaman depan. tnya pasal Dr., dia semayang plak. so left our thesis tu kat his wife je sambil pesan...

Aku: Dr. ada pesan cakap nak pulangkan kat kitorang hari Ahad. tapi takpe la, kitorang pon taknak dia rushing2, so kitorang amek hari Isnin je la..

His Wife: oh, Monday. Ok2...

kami pon blah la dari his house tu...

tiba2 kan semalam time aku still at genting around 11 am macam tu, Dr. call tanya aku kat mana n nak suruh aku pegi jumpa dia amek thesis yang dah siap disemak tu.

wutthefish! aku kat genting kot dengan mandi pon belom. syak pulak sah2 kat rumah. aku cakap la dah pesan kat wife die nak amek hari Isnin, tp he told me this and that bla bla blaa... so nak jumpe hari Isnin call dulu before pegi sebab maybe dia takkan ada kat UKM.

since kitorang punya viva pon postponed, takpe lah lambat2 pon! :p haish, tak bole tak bole. cepat amek, cepat wat correction, cepat rilex kaaann??


2 LoveLoLLipop:

NiZaM said...

sopan btol 'whatthefish' tu

MYRAspberry said...

well...biasa la.. ai ni kan pompuan melayu terakhir.. hahaha.