October 12, 2009

dah 3 kali terlepas


terlepas apa? bukan bus or train.. or bukan jugak ter'melepas' dalam seluar or seangkatan dengannya.

tapi dah tiga kali @ tiga episod terlepas cerita Nur Kasih. kannn before ni aku ada bagitau yang aku memang mengikuti cerita tu. tapi sejak lepas raya ni tv3 punya website macam lembab saaaannnggaaatttt gitu. so harapan la aku nak tengok online. tengok kat tv memang tak la. ;P

finish with dat. now....


teaser for next entry... tunggguuuu!!!

pagi esok, selasa 8am ok guys! ia akan menjadi entry berwarna warni banyak gambar jugak. so layan besok ok.


**oh ya lupa nak bagitau, aku dah malas nak letak border untuk every pic yang aku letak kat blog ni..apa pendapat korang?? lagi better aku letak border ke tak??**


4 LoveLoLLipop:

BULLET said...

bullet pon terlepas tgk nurkasih hari tu...tensen beb

cik eja^_^ said...

ermm
untuk border tuu...
kalau mcm backgorund nie rasa mcm kena letak je :)

MYRAspberry said...

bullet: -_- samala...

cik eja: haaa...kaaannn?? macam pelik kan. rasanya kne letak border jugak la.

bspotgurl said...

i belum pernah nonton citer nur kasih ni... best yea