October 12, 2009

presentation post party :LOL:


hye guys.. morning!!!

ada yang rindu sepemergian aku?? pergi mane?? takde g mane2 pon.. just tak update je sebab i was busy with my "pembentangan hasil" for thesis. thats y la tak berupdate ko blog ni! okay... hazab untuk presentation sudah berakhir, just kena tulis thesis je bagi lengkap and final VIVA..pronounce as .vai-va". pembentangan hasil was great. berjalan lancar and ada kena hentam siket2 tapi tak teruk sebab i still can answer. berbaloi la untuk dua hari tak tido and pening2 dengan nombor segala macam.

ok forget about presentation lets move on what is actually im doing to release the stress. hahaha... stress la sangat kan.tapi memang betol stress pon... abes gugur sume rambut2 asekmemikir je.. period pon tak menentu disebabkan stress. tiba jah!



jom jalan jalan!



oh kalo tak tahu lagi ke mana aku tuju ni tak tau la kan... dah tau?? yes..semestinya karaoke. gila nak karaoke sangat2 sebab suara aku ni tak berapa nak sedap kan, so hentam nyanyi kat karaoke la. kalo nyanyi kat kenduri orang kawen kang abes lari sume tetamu. hahaha. oh i wish boleh ada bilik n set karaoke sendiri macam kawan sis Liza ni kat rumah dia.


si BF wit his favvy song.
//i dont wanna miss a thing//


kami tidak berdua, ditemani oleh Topet n Suzi. my bakal housemate =)

si sengal Topet pakai shawl Suzi, pastu dia buat2 gaya macam bapok pulak. kitorang bahan2 la gelak2 suma. ada ke bapok badan besar2 uollss?


me being happy with him ;)


cool couple.

yes. me. pailang Ipoh mali ok. ada bran?


hahahaha...thats all guys!


0 LoveLoLLipop: