October 22, 2009

open house terakhir...


ada yang merindui cik MYRAspberry ni ke??? hehehe... sorry la semalam takde update ye...
sebab musabab pertama, malas yang terlampau.. asek nak tidoooo je citenye. sebab kedua, PMS. period pain. not in the mood. get it??

dah kate rindu meh tempek pic aku dulu kan untuk permulaan cerita. gila skema ayat. macam ayat PMR pulak.


the pic was taken last saturday time kat open house rumah Liya di Saujana Impian Resort. the place sangat la nyaman aman damai gitu. ini adalah open house terakhir yang aku pegi untuk tahun ini. naseb baek bukan raya setahun. kalo tak, confirm seminggu naek 10 kilo.

so we ollss sampai awal dari kawan2 yang lain, kita camwhore la dulu ye... tapi idok le aku nak letak pic aku memanyak kat sini ye. termuntah plak korang kang.

makanan was super banyaakkk and sedap. plus ada BBQ jugak ye... marveles! hahahaha...nampak sangat i ni pencinta makanan kan...pasal makanan je panjang betol puji memujinye. ;)


kitorang tak rancang pon nak pakai baju same. but nampak macam kena kan sebab baju aku tu ada bunga2 merah lagi kat bawah. i loike!

after makan2, we went to Aboy's place. nak tengok2 persiapan perkahwinan die kot2 ade ape yang me n si BF bleh bantu kan. cakap macam ade pengalaman kawen. hahahaha....since kitorang ni diorang nye pengapit, harus la tunjuk komitmen sket kan. Nana his tunang pon ade kat rumah dia. so lepak2 juak sampai malam. aku memang tak malu kalo nak lepak rumah ni lama2. mak pak dia sangat sporting abes.

around 8 camtu chiow ke KL. nak tengok papadom plak midnite tu! korang dah tengok? best kaannnnn.....


3 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

bila nak datang penang lak?

Diarihatiku1976 said...

ada..ada... saya ... saya indu nak baca blog awkkk..

MYRAspberry said...

bspotgurl: penang?? takde orang jemput tak datang laa.. ;(

diarihatiku: mekaseh la ye.. ingtkan takde pembaca.. hehehe...