October 28, 2009

lampuan laser


ok nok.. mak dah dapat gambar lampu2 & laser cantik2 time speedzone itu ari. itu pon aku curik dari facebook rakan2 seperjuangan ke genting tu. hahaha... so pagi ni kita layan gambar2 je la ok??? kate gambar cantik, cuci mata sikit.... ;)

zasssss.....






ok yang last pic ni time nak habis dah.. tu yang keluar meletup2 kuar kertas2 berterabur bagai tu. can u see that ramai gila orang kat bawah tu kan?? naseb kitorang dok berdiri kat atas je, dapat la jugak snap2 cantik2 and most important, takde la dikelilingi orang2 yang belengas2 sangat. janji happening dia same je. sound pon aku rasa sama je bunyik nye ko dok atas ke bawah ke kan.


mahap la ye gambar kejap ade date, kejap takde... dah name pon gambar curik kan... ;)


2 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

cam best je
tapi I tak suka gi genting ahh

MYRAspberry said...

mmg best pon!

la...kenapa tak suka genting?