October 1, 2009

kami sekeluarga


mm... aku dah post my raya pict kan dalam last entry.
so here is my family pict pulak... tapi takde gambar family auntie2 uncle2 aku yang balik ke kampung.
sebabnye ni dari hphone kan. gambar yang laen2 sume kat dalam kamera.
mencik ok!! tak suke tau asek lupe je nak sedut gmbar from camera itu.
nak tak nak tinggal siket je la gambar nye. shoo sad ok! ;(



we start with gambar mama and papa. macam pengantin tak? tee hee...
mm... kitorang ade gak slalu dok cakap2 mama ni datin wanna be..
tengok la kalo bab bab melaram ni, memang meletops ok mak ai!
ni baru satu baju raya mama, yang laen2 lagi bonggah!

btw, papa actually baru je sampai from Ipoh.
sebab malam raya tu papa still kene keje. so ari Sabtu before raya we olls dah gerak dulu.
pas keje pagi2 raya tu papa gerak balik sorang2 sebab kitorang dah macam tak sabar sangat nak balik kampung maen mercun malam raya dengan cousins2 sume!
oh kampung sangat la seronok ok!


family picca!

our theme is gold ke orange ek??
aku pon tak tau la.. tapi lebeyh kurang macam kaler kat atas ni la..
papa and haikal tu baju melayu sama kaler sebijik sebab beli kaen sama, then tempah jahit.
we the girls ni tak mau la nampak macam langsir bergerak kan if pakai baju yang sama bungan design sume. *matik la aku kene marah dgn sape2 yang berbaju raya sama bunga design suma*
ye la kan, if baju melayu takde la obvious sangat kesamaan nya.
tapi if baju kurung?? *pikir sendirik eh*
so we decided nak pilih sendiri2 tapi tak lari theme gitu.

oh tak dilupakan jugak, si BF nye theme pon lebey kurang same cam baju raya ai..


ok teaser untuk next entry, jalan2 raya... ;)


0 LoveLoLLipop: