October 23, 2009

i hate liar...


i hate liar!!! i hate liar!!! i hate liar!!!

tambah2 bila dah terpecah lobang dia menipu, dia bagi reason nak maen2 bergurau-gurau je... lagi bertambah bengang!

i haaatttteeee it!!!!

geram sangat ni tau....pls2 help me... tak tau nak buat apa.. rasa nak pukul orang, rasa nak nanges (dah nanges dah pon), rasa nak makan orang. geram ni tau..


4 LoveLoLLipop:

Nor_Emylin said...

naper ni mira??? Tak pe la, anggap tu dugaan kecik utk ko yer...Kalau ko rasa nangis tu menenangkan ko, ko nangis la sepuasnye..even sampai lebam pun tak pela (jgn mcm kasim selamat plak)

Kalau ko perlukan seseorang utk luahkannya, ramai yg akan tolong..antara ko nak citer / tak je.. Yang penting Sabar yer....

Chaiyok MIRA!!!Mira BOle!!!

MYRAspberry said...

tu la...sedih + geram teramat sgt...
tapi dah bole control dah.. dun worry k...

Nor_Emylin said...

Good Gurl...hehehe

MisZ DeAnNa said...

awat ni..

pape pon..

saba dulu yee..

namo wat keputusan bkn2..