September 30, 2009

ding dong!


ok im back in the mood to update my blog...
since khamis lepas x update blog kan... padahal masa, gambar, idea ade je..
tapi kemalasan sangat di tahap melampau, takde ape yang leh tolong la kan kalo macam tu. =)

hehehe... ok kite start wit first raya la ok?
act ade je cite pasal malam2 raya buat kuih sume, tapi macam da malas nak recall2 cite time bulan2 puasa ritu.

ok 1st Syawal aku adalah di rumah nenek aku kat Kedah. ni nenek aku belah my mum.
fyi, aku dah takde atok di kedua2 belah pihak mak pak aku. so tinggal nenek je.
ok sorry to say lagi, gambar2 raya ade siket je.. sebab dari camera hphone aku..
yang laen ade kat dalam camera, tapi camera tu kat umah.
boley?? harap2 korang terima je la k gambar2 yang tak berapa banyak ni.



malas nak cite panjang2, harus la muka aku pagi2 raya kan.
baju raya tu last minit beli, malam raya... kena sembelih jugak la dengan penjual tu punya mahal.
nak tak nak my mum amek jugak dah aku takde baju katenye.
aku amek sepasang dulu, mama plak nak tambak koleksi baju dia amek jugak satu!
ceyt! dah name pompuan kan.. dasar kaki shopping!



make up pon lite2 sajo... malas nak heavy2... for me, eyeliner with blusher adalah sudah mencukupi bagi aku!
me loike!

warm up warm up! kasi panas badan...
mood rajin dah melanda.. pasni baca la korang puas2 my blog ni!


c ya!


2 LoveLoLLipop:

Nor Emylin (LIN) said...

Mira ...baju kamu cantik la (orgnyer pun la kan)...okey la kalau mahal : Berbaloi...hehe..So Sweet...

MYRAspberry said...

hehehe...macey.. tu tak tengok full satu badan lagi kan.. =)