July 26, 2010

Adik rindu saya...


ye... my lil sis rindu kan aku....she is second last in my family. but for now, she is the youngest among us. so macam manja dia lebih sikit la.. named Talia.

sampai2 rumah je adik2 semua dah tido. Talia is in her boarding school. tak balik minggu lepas sebab two weeks ago die dah balik. takpe la nak buat macam mana kan. tapi dia dah siap2 pesan kat mama lagi via phone.

"Mama cuti kan esok?? (sabtu). Datang kat adik tau. bawak bla bla bla (segala jenis makanan). Along balik kan? bawak along sekali tau."

ni mama yang cerita. time sampai2 dok borak panjang ngan mama sampai 2 pagi lebih kot. tak ingat dah. then terus tido. mama cakap, "dia rindu la tu..." mungkin kan.. ye la, dah lama tak jumpa. last jumpa pon awal bulan 5 haritu. then papa mama datang KL pon dia tak ikot. kena tinggal. tak dapat jumpa lagi. so memang patut la dia rindu kat kakak dia sorang ni... ;)


0 LoveLoLLipop: