July 9, 2010

Zoo...


last Friday aku paksa si BF tengok wayang cite Zoo ngan aku.. ala, yang Lan pet*pet n Lisa*Surihani belakon tu... tengok iklan kat tv macam best je kan... so memang kejadian paksa memaksa berlaku.

bukan setakat paksa sahaja, malah siap bagi warning lagi kat si BF. "jangan gatal2 nak ajak kawan2 u"... hahaha... kejam ke?? takkan.... ye la sekali sekala nak dating dua2 pon salah ke. ni asal keluar je mesti ramai2. asal tengok wayang je ramai2...

kitorang tengok midnnite. lepas tengok bola. tiket aku dah beli awal2 lepas balik keje tu. runner jap g beli. sempat gak la sangkut dalam jem kan... nak book online malas nak g collect awal nnt. so beli sendiri saje..

cite ni best la.. sangat2 ringan. takyah penat2 nak berpikir ke hape kan.. memang pegi pon hari keje. jumaat malam tu kan. memang penat. so jadi takde la rasa beban kan nk tengok cite berat2.

kalo tengok cite ni, aku rase macam nak g zoo.. macam nak tengok binatang2... sweet sangat la... terus minggu ni aku ajak si BF pegi zoo.. hahaha...tak tau la jadi ke tak kan.... tunggu dan lihat je lah...

aku kasi 3.5 / 5 star la untuk jalan cerita die. lawak memang tetap lawakssss!!

1 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

best ke crite ni.. klau best, tolong carikan cd cetak rompak tuk maksu.. nk bagi asyraf tgk.. hahahaha...