July 22, 2010

pelakon baru... (entry keterlaluan)


nampak tak aku dah warning kat atas, yang entry ni adalah entry keterlaluan. so pandai2 la baca jangan sampai terkena heart attack ok... kalo kena sila jangan salahkan aku pulak tau!

sekarang ni ada pelakon baru tau.... dia suka perasan jadi hensem dan jadi pelakon hebat. siap dah ada dapat tawarn filem lagi tau. nama adala dirahsiakan. tunggu sampai filem dia meletup nanti, korang tau la...

ini dia pelakon filem "Lubang Hitam, Lubang Spender"

ini pula terpaksa di blurkan sikit, memperkenalkan pelakon "Spender Di Bahu Jalan".


sapa2 ada kenal mana director yang nak buat filem macam ni bole la contact aku ok... nak promote pelakon (la sangat) baru ni....


p/s: oh how i miss this silly funny guy and his joke!

1 LoveLoLLipop:

lAl said...

memang ketrlaluan!!!!!!