July 28, 2010

terbaik dari ladang...



terliur tak tengok gambar nasi lemak kat atas ni??? macam sedap kan nampak??? tambah2 bila dah nak lunch ni and perut pon tengah kosong. oh! sungguh menghatui jiwa.

Nasi Lemak Zaleha Kg*Pandan... memang terbaik ah weh... this is the second time aku makan...first time memang dah akui kesedapannya... tapi tahan je nafsu nak makan.. Suzie la selalu petang2 call tanya aku nak nasi lemak tak, sebab si T0pet bf dia akan pegi beli.

tapi selalu jugak aku tolak tak nak tak nak... lemak weh. nasi lemak tu!! macamana diet kalo asek berlemak2 je makan... tapi serious. sekarang ni rasa nak makan lagi. oo em gee... pls pls tahan mira tahan... nak kurus kannnn...



0 LoveLoLLipop: