July 13, 2010

serong???


kan entry pagi tadi aku ada tulis ada cerita menarik jadi time aku ngan si BF otw pegi tengok bola tu kan. its actually jadi time aku ngan si BF nak lintas jalan nak pi karaoke. lepas dari kitorang parking keta.

so kitorang lintas la jalan. tapi jalan besar (kat depan times square tu). parking kat belah time squre, nak g karok nye kat Imbi plaza. kena lintas jalan besar yang ada 4 lanes. so tengah2 tu ada la divider kan tp still boleh selit2 lagi nak lintas pon.

time aku ngan si BF kat tengah2 divider tu, ada 3 orang lelaki kat tengah2 tu jugak. boleh tak dia tahan and sembang2 ngan si BF. dah la tak kenal. tp buat2 macam kenal pulak kan... memang rancak la die tanye2 pasal bola. sebab time tu kitorang usung vuvuzela besar tu, memang nampak sangat utk tujuan tgk bola kan.

lepas tu aku dah tarik2 dah si BF ajak g lintas cepat2 belah sane kan. ye la kan... dah la tak kenal, buat2 ramah pulak. kena rompak ke ape nanti satu sen pon tak dapat.

bole tak, mamat sorang tu mintak no hp si BF!!!!!!!! siap macam rayu2 lagi "bole la bagi"

G@Y ok!

nyampah mak g@y minat kat laki mak. hahahaha.... budus!


1 LoveLoLLipop: