July 12, 2010

sticker sticker...

last Thursday aku pegi jalan kat pasar malam sorang2... sorang2 ok... sedih kan??? hahahha...mira jangan nak poyo ok. bukan ko lagi suka ke jalan sorang??

ok aku ada beli makanan yg tak berapa rupa macam makanan sangat kan.. kata diet. kehkehkeh.... so tujuan utama adalah lebih kepada jalan2 dan cuci2 mata walaupun asap sate dan ayam percik sangat menusuk2 mata.

maka terjadi lah pembelian yang tak berapa berfaedah. bukannya keperluan sangat pon. lebih menjurus kepada keinginan. weh apekah? kenapa aku cakap macam skema nih???


[sebelum]

[selepas]

ok aku beli wall sticker... sebab dinding kosong je dalam bilik Cengal aku tu. nak ketuk2 gantung2 painting ke ape ke takleh kan, tuan rumah marah, so lekat2 je bole. apa lagi kita kasi lekat tampal sama dia.

cantik tak?? murah je. 2 hengget je kome! moh le beli ramai2...ni aku tampal kat wall belakang kepala katil aku..

2 LoveLoLLipop:

Misz Deanna said...

comeyyyy nyeeeeeee!

nak jugakkkkkkkk..

;p

MYRAspberry said...

comey kan???
actually lama ok i nak cari design ni. tak jumpa2 pon. yg ada sume bunga2 je...