July 19, 2010

tukar hp number???


mm.....thought of nak tukar hp number la...

number sekarang ni memang la dah lama pakai, since form 4 lagi kalau tak salah aku. memang la dah ramai orang tau and senang kalo ada apa2 nanti macam kawan2 nak invite open house untuk raya nanti ke... (oh dah nak puasa kannn...cepatnya!), kawan2 nak jemput kawen ke. tapi banyak jugak unwanted lalatsss yang mengetahui nombor ini? (mengetahui?? hahaha ok skema)

dah lama pikir nak tukar. cuma baru last weekend suarakan kat si BF. dia ok je setuju. tengok la macamana this weekend.

any idea which one should i choose for postpaid?? cel.com? di.gi? max.is?

2 LoveLoLLipop:

$ue @nim said...

wo..wo..wo.. nape nk tukar no br plak.. br je wat xtive5 dh kena tukar lagi.... edeh!!!!!

MYRAspberry said...

hehe...saje je nak tukar... suka2.. bole tak mcm tu suka2 nak tukar no??? la, baru wat active5 ke....ala singgit je kan kalo tukar no dlm actie5 tu. hihi...