July 12, 2010

hye spain-ers!!!!


hye semua penyokong spain.... congrates la sebab menang ye... walaupun memang sengit. dan walaupun juga aku sokong holland semalam, siap conteng muka bagai, kaki bengkak segala sebab excited nak menyokong, tapi kalah juge...

korang nampak kan semangat aku?? siap page pon kaler oren haaa.... walaupun bole dikatakan lalang fc. tapi ada aku kesah?

ye la...mula2 argentinos. lepas tu Germany, lepas tu Holland, tapi semua kalah walaupun main ok. ni kira takde nasib la kan. ok alasan diterima.

dan please please mintak tolong jangan sesiapa buat hal dengan saya hari ini di ofis atau di mana2 ye... saya tak tido lagi dari semalam gara2 worldcup. mood adalah tidak menentu ye. harap faham mood orang tak cukup tido ini.

sekian!

2 LoveLoLLipop:

aisyah said...

spain menang! yeay.

MYRAspberry said...

tak suka! bgi la holland menang kan.spain dah menang euro2008 cukup la tu.