July 7, 2010

Dear Paul....


"Paul is an octopus born in England but he is currently residing at Sea Life Aquarium in Oberhausen, Germany. The people over at Sea Life Aquarium somehow came up with the idea of letting this octopus predict all of Germany’s matches in the 2010 World Cup. After having predicted the correct outcome in all of Germany’s five games in the World Cup so far he has become a world wide celebrity which gets a LOT of media attention."

fakta ni dapat dari Ainadotcom

baru ku tahu sebenarnya paul ni predict untuk team Germany je... tengok macam dah tua je si Paul ni... besar semacam je kan...

and sebenarnya aku rasa kan, Paul ni suka warna kuning. tu pasal dia pilih Spain untuk game malam ni.. sebab Spain nye bendera banyak kuning kan... hihi... tp pape pon mesti germany menang punya.

and one of my friend ada post status kat FB bunyik macam nih...

"Dear Paul the octopus,get ready to be part of the sushi menu tomorrow,cz germany will win the game tonight."

hahahaha....

0 LoveLoLLipop: