July 14, 2010

Jeff kawen...


aik... apesal mula2 entry dah ada muka mamat ni. dah la paksa2 orang suruh amek gambar dia. tak suka ok. lepas tu perasan sorang2. kekekekeke....tapi kan "lebiu la b."


hari Ahad siang tu terpakssa bangun awal sebab nak gi kenduri Jeff. si BF's besfren. kawen mengejut ok. takde angin takde ribut terus nak kawen2 je tau2. memang la sukati dia la kan nak kawen bila kan, tapi at least kawan2 pon kena bagitau jugak. ni memang last minit bagitau kitorang pon.

ada pulak tu tengah2 malam Jeff ni call aku pukul 1 pagi macam tu. aku tak angkat sebab dah tido. esok lusanya Juling bagitau yang Jeff nak mintak aku jadi pengapit. haaaa...nasib baik ai tak angkat ok.. hihi.


the theme is white and purpple. tapi baju pengantin putih. sedara mara je la purple gitu... tapi kan ada tak kena sikit la. pengantin bole bersanding pukul 2.45. tak ke gila lambat???!! kitorang yang dah abes makan pon penat dah dok menunggu. katanya, mekap pompuan lambat siap. takkan la pukul 12.30 baru ko nak start pakai foundation muka?

ape2 pun, wish you all the best ok Jeff and wife. wife die aku tak kenal. sekali pon tak pernah jumpa walaupon dengan Jeff ni boleh katakan selalu la jugak jumpa.

SELAMAT PENGANTIN BARU!!!

aku bila? mira! jangan nak gatal sangat!!!

2 LoveLoLLipop:

lAl said...

aku rasa hg pon tetiba jugak... memang meletop!haha

MYRAspberry said...

ahahaha...bongek la hang ni ilal!