July 11, 2010

[Knight&Day]


watch this movie hari Jumaat aritu... It was superb ok!!! two thumbs up! best gila... this is from my opinion la kan... Tak tau la kalo korang rasa tak best ke hape kan nanti if tengok cerita ni.


ni action comedy. sweet2 pon ada la jugak. korang mesti tau kan macam mana cameron diaz belakon. memang best. aku ada jugak baca review kan, this is the best ever cruise's film. betol ke aku tak tau. tapi aku rasa memang betol pon. sebab best sangat kot! *excited*


ok nak dijadikan cerita lagi. i did watched this movie twice ok.. best melampau. bukan macam eclipse tu. ada member aku cakap tahap bosan kuasa 8 juta ok cerita dia. tapi cerita ni tak. korang takkan nyesal la kalo pegi tengok nnt. aku guarentee!

aku bagi 6/5 stars. ok aku over! hahahaha....


2 LoveLoLLipop:

♥♥ eija ♥♥ said...

best kan hehe...

saya dah tengok minggu lepas rasa mcm nak tgk lagi sekali jer hehe...

memang puas hati tengok cite hehe..

suka.. suka.. suka...

MYRAspberry said...

kannnnnnnnnnnnn...best kannnnnnnn..