July 22, 2010

dulu senang, sekarang susah..


kenapa ek? dulu senang je berat turun... sebulan 4 kilo kire hebat ar tu kan.... sekarang mak aih...susahnye...sekilo pon susah....

ok aku ngaku dulu memang control makan gila2 sebulan tu.. tapi sekarang hareeemmm....melantak aje ada la... once start u cannot stop la.. dah start makan macam hantu terus susah nak try control2 balik. help me!! even pegi gym every week pon aku tak rasa aku dapat jadi macam bawah nih...

sedih je tengok orang kurus melengking macam ni... tapi aku taknak la kurus sangat sampai macam kat atas ni...tapi aku nk turunkan berat 5 kilo lagi. bole tak rasa rasa?

tengok gambar kat atas dah kantoi aku pegi gym kat mana kan... nak pegi weekedays sangat takde masa.so weekend saja la...heret si BF...pastu baru workout setengah jam si BF dah naik atas mandi dan melantak. tinggal aku sorang2 je. btw, gym ni dua tingkat ;). orang tak ramai sangat. i loike!


tak ramai orang takde la segan sangat nak huh hah huh hah lari2 peluh2 kan. kau bajet kau hot ke orang nak pandang pandang? *hahaha...mampus*

ingatkan lepas gym nak masuk sauna.. tp si BF dah hegeh2 call suh cepat.. tu la kan, sapa suh siap cepat sangat. kan dah bebel2 paksa orang siap cepat.

ok conclusionnya, wahai lemakkkkkkkkk keluar la engkau cepat!

motif??? hahahaha.....


3 LoveLoLLipop:

♥♥ eija ♥♥ said...

ermmm betul tuu :)

kita pun skg nie maintain jer...

lAl said...

oke la tu.. usaha ada, insyaallah ada pengeluaran lelehan lemak.. melalui lubang mana kita xtaw...hahaha

MYRAspberry said...

eija: susah kan nak maintain pon???

lal: hang ni komen pon keterlaluan lubang2 apa... aahahahahahahaha