July 8, 2010

ikan pekasam


alamak, german kalah la pulak semalam... BF, kita nak sokong apa final nanti?? ni sume sotong punya pasal la pi predict Spain menang. kan German dah pressure dah.. tu pasal takleh main... hahahah....

eh eh...terkeluar topik la pulak. biasa la demam world cup nih... sket2 bola. harap maaf eh kepada sape2 yang tak suka bola... tepat hari isnin nanti, akan ku call AsTr0 untuk terminate sport channel kat umah aku tu.. hahahaha....

sebenarnya skang ni aku teringin sangat nak makan ikan pekasam... eh bukan sekarang je. dah lama dah actually. tp bila carik mesti tak jumpa je.. tensen den dibuatnyo. urrghhh!! terliur ok. tu baru pikir je. kalo depan mata, sah 3 pinggan nasi panas dgn ikan pekasam, potong2 bawang, perah asam limau sikit. terbaik!

sumber gambar: tuan google.


terliur kan?? mana nak cari nih kat KL??? chatting ngan my autie dia asek cakap je my grandma goreng ikan pekasam. sedap ooo weh! rugi sape tak makan ikan pekasam nih..

0 LoveLoLLipop: