July 15, 2010

Kurma yummy!


dah nak dekat2 puasa ni cerita pasal kurma pulak kan... dah la aku suka gila kurma.. kalo leka tu, boleh abes dok mengunyah depan tv je...

kan mak si BF balik umrah aritu. so ada la sikit buah tangan aku dapat antaranya kurma. tapi korang tau la kan kurma sana lain sikit. sedap dia macam extravaganza pulak ok.

memandangkan ari sabtu hari tu bangun awal, tapi takde la awal mane pon, tengahari jugak. tapi tak tau nak buat ape pulak. nak makan, takde benda nak masak. ada jajan2 yang tak berapa nk mengenyangkan je.

tetibe baru terfikir ada kurma lagi. so kita rembat la makan...

dates wit honey and nut


dia wat packaging macam chocolate. sedap ok. manis gila. tp manis madu la bukan manis gula. manis madu tak bahaya. hihi... dalam dia ada nut. pon sedap... sedap la...makan 2 terus kenyang. tapi kenyang kejap la.. bole la nak buat alas perut sementara tunggu si BF and T0pet datang bawak lauk asam pedas.

diorang datang pukul 5 macam tu sebab baru balik kenduri. tak ke macam kebulur kitorang?? 2 pinggan nasi aku hadap. rosak diet pon rosak la. kebulur punya pasal.

0 LoveLoLLipop: