July 21, 2010

wednesday vs cerita pandan...


happy wednesday!!!

sebenarnya semalam adalah sangat busy. benci! lepas tu dah buat auto publish..bole tak aku buat tarikh selasa minggu depan. sila salahkan kalendar ye... so memang takkan keluar la entry tu..takpe2 aku dah betulkan tarikh tu balik.

mmm...yaya (my car) sekarang bau segar je...sebab ada daun pandan.


belas ihsan dari auntie cleaner kat ofis ni...aku mintak tolong die amekkan untuk aku sket.. kat umah die banyak die cakap. so mintak free je.. tengkiu auntie!

auntie ni banyak cakap ooo...asal nak g toilet or pantry je, kalo terserempak ngan die, memang takde can la nak lari. mesti die tahan ajak sembang2 walaupun die tak berapa nak pandai cakap melayu. but at least she tried.

memang kalo nk g toilet or pantry tu, usha2 dulu la takot die ada.. bukan malas nk layan, tapi kadang2 tu melampau lamanya dia ajak sembang. sape tahan beb!

4 LoveLoLLipop:

lAl said...

hahaha... sembang ngan akak cleaner ek?? aku plak asek gaduh ja ngan akak cleaner sini...... siod ja...

MYRAspberry said...

hoi...hang memang..semua orang nak ajak gado. hahahaha...cleaner sini baik.tp tak tahan nya bahasa cina die pekat. and cakap melayu tak berapa aku nak paham;. tu yg jadi mcm malas nak layan.

lAl said...

masalahnya dia marah aku pasal puntunf rokok.. yg aku xbuat.. siod... maleh aku..ahaha

aisyah said...

haha. aku pun dulu kena tgk toilet dulu baru masuk. kalau tak kena layan dia cakap melayu yg sumpah aku tak paham tu. haha.