July 8, 2010

Paul oh Paul


kesian si Paul ni tak pasal2 jadi famous. and memang ada ramai gila fans German dok kutuk2 si Paul ni termasuk la aku kan.... ooooppppsssiieee! kisah world*cup lagik.... sorry yek.

kalau dah apa yang paul ni predict sumanya nak betol, baek tak payah ada world*cup dah lain kali kan... kita bagi Paul*cup sudah. tengok Paul dah cukup. takyah tengok bola segala kan.. baru adil.. ni tak best la before game dah macam tau sapa menang. cuma sapa yang gol kan je tak tau. rasanya kan kalau la paul tu pandai cakap or tulis kan, mesti dia dah bgtau sapa yang jaringkan gol.

sume status kat FB arini ramai yang cakap pasal sotong. termasuk la aku yg dok komen2 status diorang tuh.. hehehe... antaranya....

lepas nih untuk final, smua orang nengok Paul si sotong sudah... xyah tengok final... hahaha

kekecewaan + kemengantukan = keinginan membunuh SOTONG KURITA!!!! T.T

kempen Mari Makan Sotong peringkat daerah!

octopus tako ialah yang terhangat di pasaran kini

x guna punya sotong!!cisssss!

dan saya punya pulak...
saya nak makan kerabat sotong paul kat jalan alor la...!!!

kesian sotong ni..tak pasal2 sume orang yang support German marah kat die... dah sape suh jadi selebriti sangat kan.

apakata suh Paul ni buat macam kat atas nih...??? setuju tak??

0 LoveLoLLipop: