July 10, 2010

typical weekend lagi....


biasa la...weekend adalah sangat membosankan kalo takde ape2 nak buat.... tambah2 hari ahad lepas. baju dah basuh, dah sidai, dan dah kering jugak. rumah dah mop, bilik air dah cuci, bilik dah kemas, cadar dah tegangkan, dapur pon dah kemas2. so mmg takde nak buat ape2 dah..

dalam pukul 3 tu tanya si BF ajak dia pegi makan bihun sup kat chow*kit. dia taknak. tapi bila sebut nak makan tepanyaki, terus laju je cakap nak. dasar memilih betol! macam la muka tu ala2 jepun sangat ank demand tinggi2.


so bergerak la kami ke tepanyaki dengan suz1 and t0pet. hajat nak g makan kat Low*Yat, tapi bila sampai2 dah tutp pulak. dah tukar guardian. haish....dah la situ sedapppp..... so terpaksala makan kat Sg Wang. macam dah takde tempat lain nak pegi kan?

then lepas makan biasa la kena jalan2 dulu. nak main game pon takleh sebab tengah renovate tempat dia. harap lepas renovate ni lagi best la tempat game2 tu.

jalan punya jalan terserempak dengan kedai Tako*Tao ni... tot takde kat Sg. Wang. kebelian la kedua-bungkusan walaupun kekenyangan keterlampauan.

jalan2 tak beli apa pon... bosan nak matiiiiiiiiiiii..........nak g Times Square diorang taknak plak. so balik rumah tengok tv. bosan kan???


ok tak kalo aku nak pakai spec macam ni? hahahahahaha...sila gelak selama 80minit....

0 LoveLoLLipop: