September 9, 2009

09.09.09


cantik kan tarikh hari ni??? 09.09.09... dulu back to 10 year ago pon cantik gak tarikh die. 9/9/99.. ingat lagi tak?? time ni ramai gile yang buat kenduri kawen konon2 nak hari bersejarah mereka diingati selalu la sebab tarikh cantik kan. tapi tahun ni tarikh cantik ni ada orang kawen jugak ke?? bulan puasa katakan... kalo ade gak yang kawen tu nampak nau kedekut nak bagi orang makan. saving la sket tak payah buat kenduri besar2 kan.. hahaha.. itu adalah antara yang didiskus oleh aku n Syak beberapa minggu lepas tentang kenduri dalam bulan puasa. =)

ok sesungguhnya dah sangat bercanggah dengan apa yang nak aku cerita sebenarnya.

tomorrow me with ien, napi, aimi n dayah had buka puasa together at Pecel Lele.. first time ok makan pecel lele time berbuka. korang tau tak pecel lele tu hape?? tak tau pi google sendiri.

tapi before gi kedai pecel lele we olss dah call order siap2 dah.. senang. sebab motif utama adalah nak pegi bazaar dulu. hehehe.. untuk tapau some kuih and apa yang boleh dikunyah malam nnt.

so we bought beberapa jenis kuih and ini!!!

sumber: google

IKAN PEKASAM

sangat meleleh tangkap lentok uolls makan dengan nasi panas2. minggu lepas ngidam nak makan ni, tapi minggu ni baru tercapai hajat tu. oh, terliur balik. (sambil telan air liur)


0 LoveLoLLipop: