September 6, 2009

Hotel For Dogs


tiba-tiba mood untuk tengok movie2 macam menggila pulak kan... tu yang asek buat review je walaupon tak pandai. dan padahal minggu ni baru buat 2 review je tapi dah cakap asek/asyik.



Comment:
Sesuai untuk tontonan family. Funny. dan penuh dengan kasih sayang. Kasih sayang antara 2 beradik and kasih sayang kepada haiwan. best! tak menyesal la aku tengok cite ni. tak menyesal jugak tunggu cerita ni loading lama jugak kot aroung 3 hours baru dapat tengok. tapi lama lama tunggu pon berbaloi baloi. tengok la tengok la. kalo tak tau nak tengok kat mane movie2 ni sume, sile la tengok kat tvshack.net ye.. tapi kat situ ade cite2 omputih je. cite melayu tak de ye.

4.7/5 stars


0 LoveLoLLipop: