September 16, 2009

kad raya???


korang ade dapat kad raya tak dis year?? i mean kad raya yang betol2 kad la.. bukan e-card camtu.
orang pos ke bagi by hand ke tak kire la janji dapat.
aku takde dapat satu pon k. tapi tak tau la plak kan kot2 tetibe ade orang pos kat rumah. kalo ade pon sure adek2 aku dah sms cakap ade kad raya.

btw, tadi siang me n syak ade beli kad raya 5 for rm4.80.
murah! tapi sangat exclusive dan cantik. tapi tak snap pon.
sebab lepas beli terus tulis2 kasi kat lect.
sorang supervisor tesis, 2 orang pemeriksa, and 2 lab assistant yang banyak tolong we olls..
bodek kah??? hahahaha... ada la sket2 unsur bodek kat situ kot.
tapi we ollss ikhlas ok.

Gambar sekadar hiasan. ni gambar tahun lepas ni. ;)


mmm...malam karang around 8pm si BF kesayangan dah balik KL... yeehuu!!
awal kan die cuti... i miss him la. mungkin rindu sebab tak mesej2 calling2 borak2 kot.
takpela. malam nanti dah boleh sembang puas2 dah.


2 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

i ade dpt card ray aoriginal, banyakkk gak kat office mostly dari supplier / vendors ;)

LimeLoLLipop said...

mesti best kan macam tu... still rasa dapat2 kad raya ni. i seriously x dpt 1 pon ok. sedeyh...