September 7, 2009

ber BIG Appling lagi.. dan nasib malang


hari Sabtu aku tak gi mane2 pon siang tu.. just dok bilik, layan internet, sambil belek2 sikit tesis dan notes2 lain... dah petang.. terus mesej si BF tanye nak buke katne.

"Syg siap la, kite buke puasa kat luar. I ada suprise."

hantu cermin - maksudnya gila cermin, bukan hantu yang menakutkan tu. tapi if korang rasa gambar ini menakutkan, sila abaikan.


boleh tahan jugak tunggu si BF ni sampai.. kul 6 lebih jugak la. hajat nak buke ngan bakal SIL n bakal MIL kat umah SIL tak tercapai. si BF call her sis cakap kitorang tak jadi pegi sebab dah lambat. so kami buke saje di Bangi dulu takut tak sempat kan.

uolls nak tau ape suprise die??? hehe... BIG APPLE. the week yang die janjikan nak belikan aku big apple ni, time tu aku tak rase pon nak makan plus asek rase kenyang je plak. so die postponed la ke minggu lepas ni. hehe... thanx mucho dear!



muke teruja dapat Alien


tak menyempat2.. haha..tapi time berbuka kitorang makan nasi lemak dulu tau. after berbuka cam lame sket baru makan Big Apple ni... time nih otw to rumah Aboy kat petrol pump si BF g isi minyak. nak men2 mercun kat umah Aboy then blah g Danau Kota. hehe

tapi kan naseb kitorang agak tak berapa baek, sampai2 jek Danau Kota elok2 nak cari parking ujan turun dengan sangaaaatttttt lebat nye... macam tetibe je ok.. terkejut jugak. memang satu KL ujan lebat kot rasanya. nak ke downtown pon ujan kot. so kami decide ke McD je lepak2 sahur.


0 LoveLoLLipop: