September 17, 2009

baju kecik @ perut besar?


i met my BF yesterday.
die still pakai kemeja yang nampak sangat die sangat busy dari office Melaka trus balik KL.
kesian die. rasa macam susah plak je keje2 ni.. belajar takde macam tu pon. eh ye ke takde??

kami borak2 kejap kan kat luar kereta dengan enjin kete yang still on.
tiba2 aku macam terpandang his stomach yang macam besar je.
so aku pon macam tampar manja gitu kat perut die. ahaks!

Me: B ape ni buncit nye!!!

BF: uish... mane ade buncit la...

Me: iye la..

BF: takde2, baju ni yang dah kecik?

aik?? die salahkan baju pulak. heee.... perot die yang membesar tu tak nak ngaku plak kan.
boleh ke baju jadi kecik?? kalo ade pon sesetengah material je kot. ini kemeja pulaaakkk.

btw, aku suke tengok die sihat cukup makan sume dengan keadaan yang sedikit berisi macam sekarang.
tak suke die dulu yang kurus je.

i love u BF!


1 LoveLoLLipop:

n0n0n said...

aku gak yg makin susut...wakakaka...peduli apa kalo aku gemuk or kurus...wakakakaka...

Pssssttt......ada cara nk kurus cepat tak?ko kn slalu duk lab,try la wat obat kurus utk aku...ahaks