September 23, 2009

wish RAYA

[sticky mode entry]

bukan Toyota Wish utk raya ok. ini ucapan hari raya.

im sure esok ramai yang dah berada di kampung halaman masing2 bersama family.
kalo tak kat kampung pon mesti membusy dgn preparation raya.

so, im here to wish all of u guys...



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN


im sorry if aku ade tersalah cakap ke, uollss terguris dengan entry2 aku ke, or ape2 salah aku pon im sorry k!
pandu cermat jiwa selamat.
drive safely.
makan jangan banyak2 sangat. (eh ini pesanan untuk diri sendiri)
kalo buat open house tu jemput2 lah aku ye. =)


Semoga Lebaran ini membawa sinar keceriaan dan kebahagian untuk semua.

cewaaahh!


2 LoveLoLLipop:

BULLET said...

selamat hari raye gak untuk kamu

n0n0n said...

ye...selamat hari raya gak....ko takde wat open house ke?jemput la blogger ipoh ni dtg...waakakakaka...ampun zahir dan batin andai ada terkasar bahasa ye...mulut aku ni kdg2 laser gak...ayark....