September 14, 2009

weekend bosan


seriuos weh! ini weekend paling bosan penah aku rasa.. memang tak pegi mana2, dok bilik, pegi lab, buka puasa. rumah si BF pon aku tak jejak, apetah lagi jumpe his mom.

kuar ngan si BF g jalan2 pon tak. just teman-ed him pegi maen futsal sabtu malam tu.
itu jer. itu jer ok aku melepak pon. sebelum ni kan buka puasa sana sini lah kan, tapi not for this week.

pegi teman si BF maen futsal pon takde amek satu gambar pon. malas nak keluarkan handphone sebab macam mood malas malas je... macam la sebelum ni rajin rajin kan.
dah la si BF maen futsal 2 jam. berjanggut aku nak tunggu. dari 11 pm sampai la ke 1 am. naseb baek jugak ade si kenit Caca tu, takde la we ollss boring.

aku jadi babysitter...bukan paksaan, sendiri mau. oh i love baby!!! nak anak boleh?

weolls adalah kata ganti nama bagi perempuan2 yang datang menemani suami, kekasih, buah hati, scandal dan kawan masing2 ye.
kami perempuan jadi mangsa! kena paksa tunggu ok! kijam!!!

after futsal gerak ke Lotus KLCC untuk lepak lagi dan lagi dan lagi sampai lebam.
tak penat2 kan diorang ni?
sekali harung aku sahur terus je la...
around 3.30am si BF hantar aku balik UKM disebabkan keesokkan awal2 pagi aku perlu ke lab.

oh, tujuan aku g futsal pon nak jumpe Suzie... ade hal kitorang borak.
esok aku cite k.


weekend yang bosan kan??


0 LoveLoLLipop: