September 5, 2009

tatapan hujung minggu


hello to all my pembaca2 a.k.a fellow readers.. happy weekend uollss.. and sesape yang ade kat Selangor, happy holiday jugak diucapkan sebab ari Isnin ni cuti Nuzul Quran~! dalam banyak2 negeri kat Malaysia ni, Selangor paling banyak cuti kan.. hehe.. untung jugak bile dapat belajar kat Selangor ni. =)

ok back to the tujuan utama.

hanya nak memberitahu kepada uollss yang aku ni tiba-tiba rasa teringin sangat nak makan Popiah SS Ali... korang pernah dengar tak name popiah ni?? if im not mistaken, this is one of the famous popiah yang ade kat Malaysia tau.. banyak jugak francise die rasenye.


and bile aku rase nak makan ni, automatically aku akan teringat kat mama sebab die la yang ajar Puan Seri Paduka Amira ni makan popiah SS Ali ni.. kalo tak rase nye sampai sekarang kot beta tak tau ada popiah sesedap ini. lagi satu, setiap kali pasar malam hari Jumaat kat area rumah aku tu, confirm2 mama akan suruh beli popiah ni. sampai pakcik popiah tu pon dah kenal mama la.. =) tetibe rindu mama.

source: google


2 LoveLoLLipop:

ChiLaBaey's said...

Sedapnye... mana nak cari yer kalau saya duduk area damansara...??? :)

LimeLoLLipop said...

mmm...rase nye ade kot kat bazaar mane.. sbb kat bangi and ampang pon ade... =)