September 10, 2009

kembang semangkuk


korang tau kan aku ada satu rantai emas pemberian si BF??
kalo tak tau sila la rujuk entry nie..
apa perasaan korang bila orang tersayang yang belum konfirm jadi laki aku tu hadiahkan rantai emas??
mesti terharu kan... aku pun macam tu jugak...
itu hadiah paling bermakna bagi aku walaupun ada jugak hadiah2 lain yang lagi mahal kan.
but rantai tu ada value die yang tersendiri.

and korang boleh tengok entry2 aku yang lepas if ada gambar aku, mesti ade nampak rantai ni kat leher aku.
memang aku tak tanggal langsung. kalo ade tanggal pon jarang la. dah tanggal lepas tu pakai balik.

so.... nak dijadikan citenye, semalam me with ien n napi berbuke sekali.
tengah2 berbuka sambil makan tu tetibe ien tanya..

ien: nok, tu rantai laki ko bagi ek?? (sambil mulut memuncung ke arah leher aku)

me: a'ah

ien: bonggah nok.. bla bla bla....

fyi, bonggah means cantik hebat segala dalam bahasa kitorang la kan...


korang agak2 ape perasaan aku bile orang puji the most valueable thing i tambah2 pulak si BF yang kasi??? kembang semangkuk ok!


2 LoveLoLLipop:

orkedanza said...

ooo...bonggah...br taw bonggah tu ape...hehe

LimeLoLLipop said...

=)