September 14, 2009

hai Obat hai Obat


Jumaat, seharian kami di Lab... gigih berusaha. fuhh fuhh!!! dari pukul 8 pagi sampai 1 lebey jugak la baru we ollss balik. 1 pm la not 1 am ok.


taadaaaa!!! pe jadah pulak gambar la yang si Mira nih letak.

saje jer nak bagi korang tengok sampel2 utk tesis aku...
ni dalam version serbuk tau... after sejam lima minit, kita transform die jadi...



ini pulak!!! dalam version liquid. 100 ml ok tu...tapi yang best nye, sume putih je.
tadi serbuk2 tu macam2 kaler, tup tup digest bagi jadi liquid jadi colourless plak.

sambil2 prepare nih aku dok nyanyi lagu Arwah P. Ramlee dulu tu.


"Hai obat hai obat mari beli obat
Kalau lambat-lambat tak dapat
Hai obat hai obat mari beli obat
Kalau salah obat melompat"


hahaha..sambil nyanyi sambil gelak gelak. dah macam nak buat ubat nak jual pon ade aku rase.


2 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

Fuhh, kalau dimakan kesemua obat ini maka akan jadi superwoman tak? hihik

LimeLoLLipop said...

yes...yes.. boleh sangat2. hahaha