September 2, 2009

berbuka di Times Square


hari Sabtu lepas aku rase macam orang sakit hape dah.. padahal sakit mata je pon.. tapi Ya Raabi nak bangun bukak mata punya la susah... melekat2 taik mata.. ;p


lepas Subuh baru aku tido...bangun nye harap maklum la kan ;)

tido di bilik sendiri di UKM k... kan selalunya weekend2 camni aku akan melepak kat umah si BF, tapi minggu ni tak plak... sebabnye mak si BF takde rumah..
mak die gi tido umah kakak die kat Damansara.. so takkan la pulak aku nak dok umah tu ngan si BF kan... kang laen plak jadinye... tetibe ade datang pak lebai cekup kitorang tak ke masalah je..

so ari Sabtu tu si BF datang pick me up around 4 lebeyh camtu... kitorang plan nak berbuka dengan Topet & Suzie... so pegi jumpe dieorang kat Sg. Wang...
tapi yang jadi masalah nye adalah nak pilih tempat makan!!!
ko suh aku pilih, aku suh ko...
bile dah pilih die ni tak berkenan, ko tak berkenan... haish! payah! haahhah...
dalam kul 6 camtu kitorang gerak ke Times Square la nak cari tempat berbuka...

antara cadangan2:
  • Chicken Buffet
  • Kenny Rogers
  • Nando's
  • Chicken Rice Shop
tapi yang paling we olls nak pegi adalah Chicken Buffet tu... segala jenis mak nenek masakan ayam ade... tapi malang nye full!!! buffet die rm29.90 jer per head. murah kan??

sume senarai2 yang aku list kan tu adalah full ok... ;(
kang gerak g Pavy pon same je full nye kan. so decide cari je la ape2 tempat leh makan pon.

so kami ke sini.


aku dengan mata sepet sebelah pon gigih nak berbuka kat luar ok... kalo berbuka sendiri kene pakai duit sendiri. tapi kalo berbuka dengan si BF selamat la duit aku.. bahahahaha...
gila kaki kikis aku ni. matik la... BF aku jugak. :)


tgk tu, mata sebelah besar sebelah kecik pon boleh nak bergambar bagai. si BF plak mcm mintak penampar bak kata Topet.


menu kami: (tak di snap pon gambar nye - malas)
  • me = bawal set
  • suzie = sotong set
  • si BF & Topet = set berbuka utk 3 orang. (ada ikam kembung, tomyam, ayam padprik, bandung cincau, nasi n kurma)
hahaha..gila gemok si BF n Topet... ;)


lepas berbuka kami pekena CUPBON plak... ini adalah satu kemestian bila weollss pegi or berada di Sg. Wang. :)
lepas minum2, aku mintak si BF anta aku balik UKM. ye la ngan mata berair nye sume tak senang aku nak jala2 kan..
ade plak die ajak aku teman die g men futsal kul 12. memang tak ar kan aku nak ikt ngan bengkak2 mata ni..
tapi dia sangat malas nak hantar aku, so aku drive saje kete die balik UKM.


2 LoveLoLLipop:

orkedanza said...

eeeiiihh..nape ngan mata u...skt mata ke...

LimeLoLLipop said...

hehe...a'ah sakit mata. tp now dah ok dah... tu last saturday nye cite