September 11, 2009

google menggoogle


oleh kerana tak berapa ade keje, padahal ade...tapi penyakit M kan, nak wat camne. nak kene baca journal la, buat ulasan la, dan lain lain lagi ye.

ok ulang sekali lagi, abaikan ayat kat atas. oleh kerana tak berapa nak ada keje, semalam lepas je berbuka, kami ke lab dan balik dari lab, mandi2 segala dan melepak serta merepek kat bilik je. dalam erti kata yang lagi pendek, "melepek".. hahahaha!

aku pon google la sana sini cari recipe la nak buat cake, buat muffin, cream puffs segala mak nenek kuih kek laa senang cerita... memang sangaaaaattttt banyaaaaaaaakkkkkk jenis kek dan kuih serta muffin bermain dlm pale otak aku nih. macam yang aku cakap dalam entry before nie la kan..

so kite google sana sini... jumpa la jugak. berguna jugak la aku google sana sini pon. and baru aku tau nak buat Cream Puffs adalah sangaaatt superrr duperrr senang okayh! naseb Syak yang tolong google kan ini. =) balik rumah nanti wajib buat la kan.

mm... tetibe teringat kan... uollss tau tak kan cake blueberry secret recipe dalam die macam ade layer2 putih and cake kan?? layer putih tu ape ek?? whipping cream ke? ade sesape leh tolong jawabkan?


okay, entry ini sungguh bosan. sorry! c ya blog!

2 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

err, I tak retilah bab-bab ni.. kalau makan wokeyyy, I am good in that..hihik.. anyway u sangatlah rajin nak buat cake tue semua... bagusnye u

LimeLoLLipop said...

hehehe..rajin pon ada time die tau..
bile sampai time rajin tu macam2 kek nak buat, tapi bila malas.... keje nak makan terkangkang dok depan tv jer.. =)