September 10, 2009

kuih & cake raya!


nak makan kuih raya la... sekarang kalo kat rumah ni, malam2 mesti buat kuih raya. sambil buat bila dah siap tengah nak susun2 dalam bekas, boleh la ngap 2 3 bijik. sangat la penipu si Mira ni. bukan 2 3 bijik uollss.. dekat 10 bijik jugak la rasanye. =)

tapi dis year rasa nya macam tak sempat je aku nak buat kuih raya.
sebab nye aku balek Ipoh pon dah hari khamis. malam tu mesti penat kan. kalo nak buat pon tak sempat. tak tau la dis year family kitorang balik kampung ke tak. rindu la suasana buat2 kuih raya ni.

mm... tak dapat buat kuih raya pon dapat buat cake pon jadi la. ;)


0 LoveLoLLipop: