September 8, 2009

Ramadhan ke 16


Morning uolls!!! semalam ramai yang cuti Nuzul Quran kan?? so me as well mencutikan diri jugak dari jadi student. hahaha..boley?? ok back to hari Sabtu punye story.

we (me, si BF, Topet & Suzie) had buka puasa together at Kenny Rogers. first, we ollss want to buka puasa at Chicken Rice Shop, but dah fully booked pulak. so kemana lagi. masing2 perot besar, Kenny Rogers la yang betol2 kenyang pon.


::mango, winter, banana muffins, choc muffin, & vanilla muffin::


order agak lambat sampai... 10 minutes after berbuka baru sampai our order tu. quite ramai jugak la orang kat Kenny's The Mall tu... sume gara2 MATTA FAIR kat PWTC ar tu..


me & him

Topet & Suzie


both couple sedondon kan. tak dirancang k!! after makanan sampai, takdenye aku sempat nak snap satu satu.. sume dah tahap kebulur dah. so snap satu je, itu pon si BF punye, not mine.




after buka puasa around 8pm camtu, terus we ollss jalan cepat2 laju2 lari2 menuju ke MATTA FAIR itu. ikuti kisah selanjutnya dan detailnya pada entry pukul 11 a.m nnt ye. =)


0 LoveLoLLipop: