September 15, 2009

Cream Puff


last sunday, after berbuka kan aku kene pegi masuk lab cek my machine.
so as usual la kan syak akan datang from her house.

tapi kali ni die tak datang dengan tangan kosong uolls...
die bawak cream puffs. yummy!
yes sedap. even die cakap macam tak jadi sangat sebab banyak butter. and puff tu pun macam tak kembang gemok sangat.
tapi sedap je. sila la terliur ye.
aku tengok balik gambar ni pon rasa nak balik Ipoh sekarang jugak nak buat cream puff ni.






p/s: baru jer dok cite pasal google cream puff, terus dapat kan lepas tu. lepas ni nak google pasal kaya raya lah pulak. =)


3 LoveLoLLipop:

BULLET said...

cam sedap je tu. nak gak la skit. anyway, saye follower baru. selamat hari raye

LimeLoLLipop said...

memang sedap pon...

thanx bullet~!

bspotgurl said...

kasik ahh sikit - post kat sini