September 3, 2009

review: Bohsia


BOHSIA: Jgn Pilih Jalan Hitam


Jalan warna apa lagi yang bohsia ada selain warna itam?? hmm... tu adalah hak masing2 untuk menentukan haluan hidup masing2... dah lama jugak aku tak buat review2 pasal movie yang baru aku tengok ni. Bohsia ni dah lame teringin nak tengok, tapi rasa macam tak worth it plak kalo tengok kat wayang kan, so tunggu keluar youtube saje sebab cd pon malas nak beli kan.. hahaha.

Plot, modal cite lebih kurang same. geng ko gadoh ngan geng aku.. pastu ada dadah2 seks2 sket.. sama je kot aku rasa filem anak Yusof Haslam ni.. dulu Evolusi KL Drift pon sama je lebih kurang cite die.. tapi dulu maen kereta, tapi Bohsia ni lumba haram motor kan cam rempit plak sket2 aku rasa. part lumba haram saje pon aku dah rase agak lame.

Tapi kan, kire berani gak la si Syamsul tu nak buat cite macam ni. dedahkan kehidupan bohsia yang sebenar. sape makan cili die la rase pedas nye kan..Bahasa2 yang diorang gune sangat macam kasar.. tapi cam best jek aku dengar. siap 18PL lagi ok. amat tidak sesuai untuk tontonan keluarga.

So, sape2 yang tak tengok lagi tu boleh la g tengok if nak tgk kan... im giving 3.95/5 stars.


2 LoveLoLLipop:

bspotgurl said...

Ermm, tak tgk pun lagi citer nih.. orang cakap tak best.. ntahler

LimeLoLLipop said...

tapi xde la best manae pon kan..